Illustrasjonsfoto.

United-sjef om nedbemanningen: – Ville ikke gjort det med mindre det var nødvendig

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag kom det frem at klubben har begynt å informere ansatte om hvilke avdelinger og enkeltpersoner som står i fare for å miste jobben.

Rundt 250 personer ventes å måtte forlate klubben som følge av Sir Jim Ratcliffe og den nye United-ledelsens forsøk på å kutte kostnadene på Old Trafford.

I Uniteds  Fans' forum 8. juli kom Collette Roche, klubbens Chief Operating Officer (COO), selv med en forklaring på den omfattende prosessen med nedbemanning.

– Vi fortsetter å omstrukturere klubben for å sikre at vi har de rette personene i de riktige rollene for å sikre langsiktig suksess, sier hun, gjengitt av Manchester Evening News.

– Det vil kreves betydelige endringer for å møte utfordringene vi står overfor for å lykkes på og utenfor banen. Vi tror større effektivitet kan føre til bedre resultater.

– Gjennomgangen av kostnadene har identifisert mindre viktige aktiviteter som vi kan stoppe, og vi tror derfor at vi har flere folk enn vi trenger for å levere fremtidige klubbprioriteringer.

– Vi har foreslått et klubbomfattende oppsigelsesprogram, som vi tror vil redusere antall ansatte med 250 roller. Det er nå en formell konsultasjon på gang med kollegaer, også kan jeg ikke si noe mer om prosessen frem til den er ferdig.

– Men vi har ikke tatt lett på denne avgjørelsen og ville ikke gjort hvis vi ikke følte at det var nødvendig for klubbens langsiktige helse og suksess.

Powered by Labrador CMS