Illustrasjonsfoto.

– Ansatte informert om hvilke avdelinger som blir rammet av nedbemanning

Publisert Sist oppdatert

Onsdag drar United på sommerturné til USA, med Los Angeles som første stopp.

Daily Mail skriver tirsdag kveld at det tirsdag ettermiddag har vært hektisk møtevirksomhet rundt den mye omtalte restruktureringen av den administrative av klubben, hvor det har blitt skrevet at 250 ansatte har vært i fare for å miste jobben.

Klubben skal ifølge Chris Wheeler ikke ha ønsket å kommentere saken, og selv om ingen ansatte formelt mistet jobben tirsdag, vil prosessen med nedbemanning akselerere de kommende ukene.

Gjennom møtene tirsdag har ansatte blitt informert om hvilke avdelinger og enkeltpersoner som er i fare for å miste jobben.

Samtidig skriver Telegraph at ansatte fra mange avdelinger tirsdag ble informert om at jobbene deres er i fare, under en rekke individuelle møter. Formelle oppsigelser kommer til å følge i løpet av de kommende ukene, og alt dette skal igjen ha  påvirket moralen blant de ansatte negativt.

Avisen skriver de har vært i kontakt med flere av de ansatte som er i faresonen som har sagt det er mange opprørte mennesker i klubben akkurat nå.

United hadde i følge det seneste regnskapet, som gjaldt frem til 31. mars, 1144 ansatte men disse tallene forventes å falle under 900 når klubbens nedskjæringer er ferdige.

Moralen i klubben skal ha vært dårlig i flere måneder etter at Sir Jim Ratcliffe utnevnte bedriftsrestruktureringsfirmaet Interpath til å se på å drive klubben mer økonomisk fornuftig.

Det er uunngåelig at stemningen rundt United har blitt alvorlig påvirket av planene om å spare opp mot 10 millioner pund i året i det administrative, for å kunne investere ytterligere i fotballdriften og infrastrukturen i klubben.

Powered by Labrador CMS