Supporterklubben

Hvem er vi?

Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSCS) er verdens største supporterklubb for Manchester United utenfor Storbritannia. Vi vokser stadig, og vi ønsker å bli enda større i fremtiden ....

MUSCS er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 870515812 og er en offisiell supporterklubb for Manchester United, geografisk definert til Norge, Sverige og Danmark. MUSCS er en selvstendig supporterklubb som er godkjent av og tilknyttet Manchester United FC som en offisiell supporterklubb.

Manchester United FC har ingen innflytelse over driften av MUSCS og har ingen rettigheter i MUSCS sine eiendeler. Vi forplikter oss til å representere klubben på en god og verdig måte. Manchester United har flere hundre avdelinger over hele verden, men vi er den største (om man ser bort i fra den engelske supporterklubben).

Vår supporterklubb ble stiftet 15.2.1981 av Hans Lokøy og Per Harald Larsen. Supporterklubben har hatt et stabilt medlemstall over 40 000 medlemmer siden 2008. Ved siste offisielle måling, 31. mai 2023, hadde vi 45.942 medlemmer. Det er ny rekord.

Vårt medlemsmagasin, United-Supporteren, sendes til alle våre premium-medlemmer. I tillegg legges magasinet ut digitalt på vår nettside www.united.no. Magasinet utgis seks ganger i løpet av en sesong. Nettsiden vår har de siste åren hatt over 100 000 000 sidevisninger årlig, og ett daglig gjennomsnitt på 40-50.000 unike brukere.

Årsmøtet gjennomføres innen utgangen av juni hvert år. Siden starten har reiser og billetter alltid vært viktig for oss, og de siste åtte årene har vi drevet alt av reisevirksomhet selv gjennom vårt reiseselskap. Selve reiseselskapet ble fra 1.1.22 en del av Supporterklubben igjen, slik at nå er alt samlet; medlemskap; effektsalg; det redaksjonelle og reise/billetter i Manchester United Supporters Club Scandinavia.

Her kan du lese Supporterklubbens vedtekter.

Powered by Labrador CMS