Vi gir bort 20 Red News-abonnement

Er du glad i engelsk supporterkultur? Da har vi en gladnyhet til deg ...

Publisert

Red News er Uniteds eldste fanzine og så dagens lys allerede i 1987. 

I likhet med trykte publikasjoner flest har dessverre Red News vært gjennom en vanskelig periode og trengte 420 nye abonnenter for å være sikret videre drift også i 2024/25-sesongen. 

Supporterklubben har kjøpt 20 PDF-abonnement, og disse lodder vi ut blant medlemmene våre. 

Det er helt gratis for deg som medlem, og alt du trenger å gjøre er å fylle inn epostadressen du har registrert på ditt medlemsskap i Supporterklubben i feltet under, og du er med i trekningen!

Svarfrist er 10. juli!

Sist sommer hadde vi over to tusen medlemmer som ønsket gratisabonnement, så vær oppmerksom på at det er mange om beinet. 

Vi vil kontakte vinnerne direkte.

Supporterkultur på sitt beste

US-redaktør Lars Morten Olsen sier engasjementet fra 2023 viser at supporterkulturen står sterkt blant skandinaviske United-fans, og han spår stor interesse for Red News også denne sommeren. 

– Barney og hans mor Teresa McDonald var først ute blant fanzinene da de våren 1987 ga ut første utgave av Red News. Fortsatt står Barney på sin faste plass ved Hotel Football foran så å si hver eneste hjemmekamp, og du treffer han som regel også utenfor borteseksjonen når United spiller borte. Selv om han er travel med å selge sitt fanzine, setter han alltid pris på om du stopper og veksler et par ord, forklarer US-redaktør Lars Morten Olsen. 

– Etter min mening er Red News og United We Stand en viktig del av Uniteds supporterkultur og er derfor veldig glad for at vi har kunnet hjelpe Red News litt når de har slitt. Jeg kan garantere at det blir mye bra lesning gjennom 24/25-sesongen for de heldige 20 vinnerne, legger Olsen til. 

- Svært takknemlig

 – Jeg er dypt takknemlig for at Supporterklubben også i år bidro til at Red News overlevde. Vi trengte minst 425 abonnenter for å kunne fortsette også i 24/25 så 20 abonnement fra Supporterklubben hjalp mye. Jeg kan love at støtten fra Supporterklubben og mange skandinaviske United-fans over flere år har betydd enormt for både meg og bladet. Vi vil gi ut syv utgaver av Red News i 24/25. Som alltid er det et fanzine laget av United-supportere for United-supportere, sier Barney Chilton. 

– Jeg innser at det en dag sannsynligvis er slutt også for Red News, men så lenge interessen er der fra noen meget trofaste kjøpere og abonnenter har jeg lyst til å fortsette litt til. Hvis noen hadde sagt til meg i 1987 at dette her kommer du til å holde på med 37 år senere, hadde jeg aldri trodd det, smiler han. 

Powered by Labrador CMS