Bilde av The Ivy restaurant. Manchester.
The Ivy restaurant. Manchester.

Terningkast 6: – Når jeg skal vise frem Manchester så er det hit jeg tar med venner

Publisert Sist oppdatert

Gode venner og en god prat sammen med veldig god mat, like bra drikke og det i spektakulære omgivelser – da har man gjerne oppskriften på en god kveld.

Restauranten og baren The Ivy i Manchester leverer på akkurat det.

Dette ifølge Supporterklubbens utsendte:

– Hver gang jeg tar med meg venner eller kolleger som aldri før har vært i Manchester så er det hit jeg tar dem med, sier hun.

– Stedet er kult, interiøret er flott, utsiden likeså, bildene, takmaleriene, det grønne gulvet – og damedoen er helt fantastisk, med statue og greier, fortsetter hun.

The Ivy er en treetasjers ganske så spektakulær bygning som det er umulig ikke å legge merke til hvis du beveger deg ned i Spinningsfield-området i Manchester sentrum, der de tre avlange etasjene nærmest presser seg frem gjennom grønne vekster.

MEDLEMSTILBUD: Her ser du når det er ledige turer og billetter til United-kamper i Manchester

Innenfor er det tre ulike konsepter. 

Nede er det mer klassisk europeisk restaurant eller engelsk. I 2. etasje er det en asiatisk restaurant og på toppen er det rooftop-liknende bar, selv om det skal sies at det både er tak og vegger rundt baren.

– Og jeg har aldri opplevd noe annet enn strålende kvalitet på maten og drinkene, sier Supporterklubbens tester.

– Da vi var der nå i høst så var vi fem personer på den asiatiske restauranten i 2. etasje. Vi ble anbefalt en sharing meny hvor vi delte seks forretter og fire hovedretter. I tillegg hadde vi to drinker hver. Hver av oss betalte til slutt 900 norske kroner hver for det, og da var det mer enn nok mat.

– Han ene jeg hadde med meg, som er en matelsker, satt nærmet også og himlet med øynene i ekstase over kvaliteten, og spesielt «slow cooked pork belly» og «Waguy-fileten».

Har du tips om restauranter, puber, butikker eller annet vi bør nevne i Manchester? Jeg blir glad for alt.

Eller kjenner du byen godt og vil la deg intervjue om det du liker best?

– Jeg vil også legge til at det er veldig hyggelig personale, at lydnivået, som av og til i Manchester er veldig høyt, her ikke er høyere enn at man kan prate fint sammen også som gjeng og at man enten kan fortsette kvelden i baren i 3. etasje eller stikke over gata til The Alchemist eller andre steder i nærheten.

– Hvis noen lurer på hva slags folk som er til stede så er det masse forskjellig. Her er det unge og eldre, og de som er superpyntet som engelskmenn kan være når de skal ut til mer vanlig casual stil. Dette kan sterkt anbefales. Terningkast 6 mener jeg.

Det er verdt å merke seg at The Ivy har ulike separate rom for grupper eller gjenger som ønsker en litt mer privat atmosfære.

De som er interessert i dette bør imidlertid booke bord.

MEDLEMSTILBUD: Her ser du når det er ledige turer og billetter til United-kamper i Manchester

The Ivy, Spinningfields

Hva? Restaurant og bar

Hvor? I Spinningsfields-området, like på nedsiden av Australasia og bare noen få minutters gange fra Deansgate og også Arndale-senteret.

Hvorfor: Annerledes og bra, noe du vil huske!

Instagram-vennlig: Veldig!

Powered by Labrador CMS